Zo reis je comfortabel

We weten allemaal dat reizen heel leuk kan zijn. Maar het kan ook veel werk zijn. Zeker, je zou gewoon je oude trouwe laptop mee kunnen nemen en het goed noemen. Maar waarom zou je het jezelf niet een beetje gemakkelijker maken met een paar van de nieuwste en beste gadgets?

Bekijk onze lijst met 10 gadgets die het reizen een stuk aangenamer zullen maken!

1. Noise cancelling hoofdtelefoon

Een ruisonderdrukkende koptelefoon is een must-have voor elke reiziger. Of je nu een oogje dicht wilt doen tijdens een vlucht of je gewoon moet concentreren in een drukke luchthaven, deze koptelefoons doen het. Ideaal voor in het vliegtuig!

2. Draagbare telefoonoplader

Draagbare telefoonopladers zijn ook onmisbaar voor iedereen die onderweg is. Met zo veel dingen om bij te houden op reis is het gemakkelijk dat je al zonder prik zit voor je je bestemming bereikt. Een draagbare oplader zorgt ervoor dat je telefoon altijd opgeladen is en klaar om te gaan.

3. Reisstomer

Een reisstomer is een geweldige manier om geen extra kleren in te hoeven pakken. Stoom je kleren gewoon in je hotelkamer – een strijkijzer is niet nodig!

4. Compressiesokken

Compressiesokken kunnen een redder in nood zijn bij lange vluchten of lange wandelingen. Ze helpen je bloed te laten stromen en voorkomen pijn en zwelling in de benen.

5. Opvouwbare waterfles

Een opvouwbare waterfles is perfect voor wie gehydrateerd wil blijven maar niet veel extra gewicht mee wil nemen. Deze flessen vouw je op om zo weinig mogelijk ruimte in je bagage in te nemen.

6. Slimme bagage

Slimme bagage is de toekomst van het reizen. Met functies als GPS tracking, een ingebouwde weegschaal, en een USB poort hoef je je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van je bagage of het mee moeten nemen van een extra oplader.

7. Paspoorthouder

Een paspoorthouder is een essentieel voorwerp voor elke reiziger – Voor de hand liggend, maar het helpt je paspoort veilig te bewaren en maakt het gemakkelijk te vinden als je het nodig hebt.

8. Luchtkwaliteitsmonitor

Een luchtkwaliteitsmonitor is een prima manier om zorg ervoor dat je tijdens je reis geen schadelijke giftige stoffen inademt. Dit is vooral belangrijk voor wie allergieën of astma heeft.

9. Slaapmasker en oordopjes

Niet duur, maar perfect voor als je even moet rusten maar niet gestoord wilt worden. Heel fijn voor in het vliegtuig of die lange busreis.

10. Muggenwerende armband

Muggenwerende armbanden zijn een must-have voor iedereen die naar een land met hoge muggenpopulaties reist. Ze zorgen voor gemoedsrust en helpen je gezond te houden op je reis.

De huidige technologie heeft de manier waarop we ons leven leiden op vele manieren veranderd. Een gebied dat voortdurend door nieuwe vernieuwingen wordt beïnvloed is reizen en vervoer. De hierboven opgesomde gadgets maken je volgende reis vast tot een aangenamere ervaring, of je nu door de stad of over de hele wereld gaat!

Plezierige reis alvast!

Gerelateerde berichten